Întrebări

Mierea pentru răceli - cele mai eficiente rețete cu lămâie, miere și vodcă

Acest remediu popular îndepărtează destul de eficient infecția din corp. Pe lângă faptul că mierea pentru răceli este un medicament de neînlocuit, compoziția sa unică poate fi utilizată și în lupta împotriva altor boli și afecțiuni din organism.

Termometru de temperatură bazală

Timp de citire: min.Dispozitivul corect de măsurare pentru determinarea temperaturii bazale este foarte important. La măsurarea temperaturii bazale, termometrul trebuie să fie foarte precis..

Cum se alege cel mai precis termometru și se măsoară corect temperatura?

Dacă vă simțiți rău, asigurați-vă că măsurați temperatura - pentru aceasta veți avea nevoie de un termometru precis.Conținutul articoluluiDe ce ai nevoie de un termometru?

Tratamentul gâtului cu vodcă

Toamna este vremea răcelilor, care durează până la sfârșitul primăverii. Este indicat să vă pregătiți pentru un astfel de anotimp: să consolidați sistemul imunitar, să renunțați la obiceiurile proaste, să luați cursuri de vitaminoterapie, să luați vitamine și oligoelemente cu o nutriție bună, să mergeți la soare, să faceți sport, să vă aflați cât mai mult în aer curat.

Amoxicilină (capsule, 500 mg, Medopharm Pvt. Ltd.)

Instrucțiuni Rusă қazaқshaNume comercialDenumire internațională fără drept de proprietateForma de dozareCapsule 250mg și 500mgCompoziţieO capsulă conține

Antibioticele cu penicilină

Antibioticele cu penicilină sunt medicamente universale care vă permit să scăpați în timp util și eficient o persoană de patologiile bacteriene. La baza acestor medicamente se află ciupercile, organisme vii care salvează milioane de oameni din întreaga lume în fiecare an..

Cum se tratează tusea uscată la copii acasă

Cum se tratează tusea uscată la copii acasă? Depinde de cauza apariției sale. Acasă, puteți utiliza inhalări, pastile, antitusive. Cu toate acestea, înainte de a continua măsurile terapeutice, trebuie să determinați cauza simptomului..

Pregătiri pentru creșterea imunității la copii: care sunt eficiente

Factorii externi testează constant puterea sistemului imunitar al copilului. Dacă este slab, atunci bebelușul este în mod constant bolnav, nu se simte bine și această afecțiune se numește imunodeficiență.

Analgezice pentru gripă și răceli

Autor, editor și expert medical - Anna Petrashevich. Data ultimei actualizări: 29.06.2020.Răceala este o boală frecventă cauzată atât de bacterii, cât și de viruși. Infecțiile virale respiratorii acute (ARVI) sunt unul dintre cele mai frecvente motive pentru vizitarea unui medic în întreaga lume 1.

Un exces de acid ascorbic: cum să recunoaștem și să prevenim

Acidul ascorbic trebuie să fie prezent în corpul fiecărei persoane în cantități suficiente. Există norme pentru utilizarea vitaminei C, dacă nu este respectată, o persoană se poate simți mai rău și pot apărea diverse reacții ale corpului, atât externe, cât și interne..

Cum se vindecă răceala în două zile

Adulții, când sunt bolnavi, sunt ca niște copii. Există aceeași neglijență și dorința de a nu se vindeca, ci pentru ca cineva, ca o mamă, să bea dintr-o lingură, să-l înfășoare cu grijă într-o pătură caldă și să urmărească îndeaproape că medicamentul a fost băut.

Tratamentul gripei și răcelilor cu remedii populare

De mai multe ori pe an simțim simptome ale gripei și așa-numita răceală. În medicină, nu există un astfel de termen „răceală”, medicii se referă la acest concept drept ARVI (infecție virală respiratorie acută).