Amigdalită

Conceput în timpul răcelii și al gripei

Concepția și răceala sunt compatibile. Deși este posibil să rămâneți gravidă în timpul unei boli, nu trebuie să încercați prea activ să concepeți în această perioadă: apar adesea complicații.

Medicamente sigure și eficiente pentru gripă și răceală pentru copii

Lista medicamentelor moderne pentru copii împotriva gripei și răcelii este destul de extinsă. Cum să alegeți cel mai bun medicament pentru copii pentru gripă și răceli din soiul prezentat?

Paracetamol

Acest medicament este unul dintre cele mai frecvente și mai populare din lume. Principala dovadă a acestui fapt este că îl puteți cumpăra fără prescripția medicului. Nu râde, te rog. Nu vorbesc despre țara noastră cu dvs. - puteți cumpăra orice doriți fără prescripție medicală.

Simptome, complicații și tratamentul otitei medii purulente acute și cronice

Ce este otita medie purulentăOtita medie purulentă este un proces inflamator de natură infecțioasă, care acoperă toate părțile anatomice ale urechii medii: cavitatea timpanică, tubul auditiv și mastoidul.

Nurofen

Indicații de utilizare Mod de aplicare Contraindicații Aplicare în timpul sarcinii și alăptării Interacțiunea cu alte medicamente Efecte secundare Supradozaj Conditii de depozitare Formular de eliberare Compoziţie În plusNurofenul are efecte analgezice, antipiretice și antiinflamatoare.

SARS: simptome și tratament la adulți

Una dintre cele mai frecvente patologii în afara sezonului este infecțiile acute ale tractului respirator superior..Nu există nicio persoană care să nu enumere cel puțin unele dintre simptomele și tratamentul ARVI la adulți.

Vicks Active pentru copii și adulți - o descriere a medicamentelor, compoziția, instrucțiunile de utilizare, analogi și preț

Pentru tratamentul răcelii, gripei, tusei, curgerii nasului, este utilă băutura fierbinte Vicks Active.

Cum să vă clătiți în mod corespunzător nasul

Spălarea nazală este o procedură eficientă de curățare a sinusurilor folosită în spitale și acasă. Instrucțiunile noastre detaliate despre cum să vă clătiți nasul acasă vă vor ajuta să efectuați procedura simplu și nedureros..

13 cele mai bune remedii pentru durerea în gât

* Revizuirea celor mai bune conform comitetului editorial al expertology.ru. Despre criteriile de selecție. Acest material este subiectiv și nu constituie reclamă și nu servește drept ghid de cumpărare.

Temperatura în timpul ciclului menstrual: care este norma menstruației, poate crește în primele zile?

La majoritatea femeilor, în primele zile ale ciclului menstrual, există o deteriorare a bunăstării (slăbiciune generală, dureri de cap, greață) și schimbări de dispoziție.

Adenoizi 1, 2 și 3 grade

Adenoizi 1, 2 și 3 grade - care sunt acestea, simptome, tratament la copii. Este posibil să se facă fără o intervenție chirurgicală?
Adenoizii la copii sunt diagnosticul cel mai frecvent dat de otorinolaringologii pediatrici.

Azitromicina

Azitromicină: instrucțiuni de utilizare și recenziiDenumire latină: AzitromicinăCod ATX: J01FA10Ingredient activ: azitromicină (azitromicină)Producător: OJSC KhFZ Krasnaya Zvezda, Compania farmaceutică Zdorovye, PJSC NPTs Borshagovskiy KhFZ (Ucraina), OJSC Moskhimfarmpreparaty numit după N.