Simptome

Temperatura corpului 35 - 35,5 motive și ce înseamnă? Recomandări de specialitate și metode de tratament

Temperatura normală a corpului este concepută pentru a oferi un fundal optim pentru multe procese.

Cum se tratează tuberculoza pulmonară acasă

16 minute Autor: Irina Smirnova 94 Cele mai eficiente remedii Cele mai renumite tratamente Recenzii Videoclipuri similareStatisticile sunt neobosit - în fiecare an, aproximativ 3.000.000 de milioane de oameni mor din cauza diferitelor forme de tuberculoză.

Ibuprofen pentru copii - modul de utilizare, indicații și contraindicații

Ibuprofenul pentru copii este un medicament eficient care vă permite să ameliorați rapid febra, să reduceți inflamația și durerea.

Evaluarea celor mai bune 7 picături nazale TOP: pe care să le alegeți, tipuri, recenzii, preț

Congestia nazală și curgerea nasului sunt însoțite de dispoziție proastă, cefalee și stare de rău. Nici nu trebuie să te îmbolnăvești.

Poate exista o temperatură de 37 sau mai mare înainte de menstruație?

În ajunul menstruației, femeile se confruntă cu diferite simptome neplăcute - sânii se umflă, se schimbă dispoziția fără motiv, apar dureri la nivelul abdomenului inferior și al spatelui inferior, greață, diaree și vărsături.

Adenoizi 1, 2 și 3 grade

Adenoizi 1, 2 și 3 grade - care sunt acestea, simptome, tratament la copii. Este posibil să se facă fără o intervenție chirurgicală?
Adenoizii la copii sunt diagnosticul cel mai frecvent dat de otorinolaringologii pediatrici.

Cum să luați Cycloferon pentru a preveni gripa

De îndată ce ne apropiem de schimbarea anotimpurilor de la cald la rece, există o creștere a epidemiilor de boli respiratorii acute. Pentru a nu expune corpul la stres sever, este necesar să vă pregătiți din timp.

Zovirax

Articole de expertiză medicală Codul ATX Ingrediente active Indicații de utilizare Formular de eliberare Farmacodinamica Farmacocinetica A se utiliza în timpul sarcinii Contraindicații Efecte secundare Mod de administrare și dozare Supradozaj Interacțiunea cu alte medicamente Conditii de depozitare Termen de valabilitate Grupa farmacologică efect farmacologic Cod ICD-10 ProducătorZovirax are proprietăți antivirale.

Scăderea temperaturii corpului: cauze și prim ajutor

Și dacă starea temperaturii corporale crescute este cunoscută de majoritate, atunci puțini oameni știu despre scăderea acesteia sub limitele normative, procesele care provoacă acest lucru și posibilele consecințe.

Antibiotice pentru răceli

Informatii generaleAstăzi, adevărul că antibioticele sunt ineficiente pentru răceli, gripă și SARS este bine cunoscut. Dar, în ciuda faptului că acest lucru este bine cunoscut de specialiști, pacienții iau adesea agenți antibacterieni pentru o infecție virală pur și simplu „pentru prevenire”.

Ce este gripa porcină și cum să o tratați?

Tot conținutul iLive este revizuit de experți medicali pentru a se asigura că este cât se poate de exact și de fapt posibil.Avem îndrumări stricte pentru selectarea surselor de informații și ne conectăm doar la site-uri web de renume, instituții de cercetare academică și, acolo unde este posibil, cercetări medicale dovedite.

Care este numele unui antibiotic cu trei comprimate într-un pachet

Acum trei ani m-am îmbolnăvit de bronșită acută. Apoi, medicul meu local mi-a prescris un fel de antibiotic, în pachetul căruia erau doar 3 comprimate.