Tuse

Ce trebuie să faceți dacă vă aruncați rău capul?

Printre alte cauze ale durerii de cap, există o perioadă lungă de timp. Dacă capul și gâtul sunt suflate, atunci apar de obicei toate simptomele unei răceli.

Lista celor mai bune pastile, medicamente și medicamente pentru sinuzită

Sinuzita este un proces inflamator destul de grav care apare în sinusuri. Cel mai adesea, această boală începe să apară după rujeolă, gripă și scarlatină.

Modalități sigure de reducere a febrei la femeile gravide

O creștere a temperaturii la o femeie însărcinată ridică anxietate și multe întrebări. Pentru a reduce temperatura și a nu dăuna fătului, puteți utiliza unele medicamente relativ inofensive, remedii populare și proceduri antipiretice.

De unde vine mucul și cum se formează

O persoană este cel mai susceptibilă la atacuri virale și infecțioase în toamnă și iarnă. Primele semnale ale unei răceli - temperatura crește, nasul este înfundat și un nas curbat atât de neplăcut.

Cum se tratează o răceală în timpul alăptării

După sarcină și naștere, corpul mamei este foarte slăbit și susceptibil la diferiți viruși. Din acest motiv, femeile sunt adesea diagnosticate cu răceli, care sunt însoțite de simptome neplăcute.

Antibiotice pentru tuse

Antibioticele pentru tuse sunt acele medicamente care ajută la scăparea tusei și la eliminarea altor simptome ale răcelii. Tratamentul tusei cu antibiotice are anumite caracteristici și există multe medicamente în acest scop..

Nervul facial: cauze de inflamație (nevrită), simptome, tratament la domiciliu

În articol, am adunat cele mai eficiente recenzii de la cititorii ziarului „Buletinul stilului de viață sănătos”, cele mai bune rețete care au ajutat să scapi de nevita facială rapid și pentru totdeauna, remedii populare și medicamente recomandate de medici.

Pericol de rinită subatrofică

Oricine poate spune că a suferit de răceală cel puțin o dată în viață. Mulți se plâng de cronizarea treptată a procesului și spun că rinita îi deranjează de mulți ani. Și de multe ori nu este vorba despre mediu sau genetică!

Tiloron: instrucțiuni de utilizare, compoziție, acțiune și contraindicații

Lista medicamentelor antivirale este astăzi suficient de largă. Dar utilizarea compozițiilor medicinale nu vă permite întotdeauna să atingeți rapid obiectivul dorit datorită rezistenței multor tulpini la medicamentele deja cunoscute.

Cum poți face gargară cu faringită acasă?

Consecința unei răceli, gripa poate fi o inflamație în gât, care provoacă transpirație, incapacitatea de a înghiți fără durere. Dar trebuie să știi cum să faci gargară cu faringită, astfel încât durerea, umflarea și roșeața din nazofaringe să dispară.

Grippferon

CompoziţieFormular de eliberareefect farmacologicAcțiune antiinflamatoare, imunomodulatoare, antivirală.Farmacodinamică și farmacocineticăFarmacodinamicaGrippferonul (picături nazale și spray) este un agent cu spectru larg (tratamentul și prevenirea coronavirusului, rinovirusului, adenovirusului, parainfluenza, gripa și altele).

Azitromicina

Azitromicină: instrucțiuni de utilizare și recenziiDenumire latină: AzitromicinăCod ATX: J01FA10Ingredient activ: azitromicină (azitromicină)Producător: OJSC KhFZ Krasnaya Zvezda, Compania farmaceutică Zdorovye, PJSC NPTs Borshagovskiy KhFZ (Ucraina), OJSC Moskhimfarmpreparaty numit după N.