Faringită

Aloe pentru gât

Aloe pentru durere în gâtAngina este o boală infecțioasă în care amigdalele sunt inflamate, există dureri severe în gât și este posibilă o temperatură ridicată. Pe lângă medicamente, se utilizează perfuzii din plante.

Teraflu

Teraflu: instrucțiuni de utilizare și recenziiDenumire latină: TeraFluCod ATX: N02BE51Ingredient activ: feniramină + fenilefrină + paracetamol (feniramină + fenilefrină + paracetamol)Producător: Novartis Consumer Health (Elveția)

Tratamentul tusei în timpul sarcinii

Cât de mult are nevoie o femeie însărcinată pentru a răci sau a prinde un virus? Vizitele constante la clinici, imunitatea suprimată și infecțiile sezoniere vă pot pune la culcare în câteva minute.

Cum să scadă temperatura de 39 la un adult: TOP-14 medicamente

O stare febrilă va pune pe oricine în afara acțiunii, așa că este nevoie de o acțiune urgentă. Puteți studia pe cont propriu cum să reduceți temperatura la 39 sau să apelați o ambulanță.

Snot cu sânge cu o răceală la adulți

Primul semn al răcelii este curgerea nasului. Aduce un disconfort minor unei persoane exact până în momentul în care sângele este găsit în mucoasă. Acest fenomen face ca o persoană să intre în panică.

Grupa farmacologică - agenți antivirali

Medicamentele pentru subgrup sunt excluse. Permite DescriereMedicamentele antivirale sunt destinate tratamentului diferitelor boli virale (gripă, herpes, infecție cu HIV etc.).

Ce trebuie făcut dacă temperatura crește în timpul sarcinii?

O creștere a temperaturii corporale a oricărei persoane are întotdeauna propriile sale motive. Și în timpul sarcinii sunt și ei acolo. Una dintre puținele sunt modificările nivelurilor hormonale și termoreglarea ca reacție la sarcina însăși.

Reguli pentru combinarea Remantadinei cu băuturi alcoolice

În timpul dezvoltării infecțiilor virale, trebuie să știți totul despre combinația de Remantadină cu alcool. Interacțiunea drogurilor cu băuturile alcoolice este extrem de nedorită și, în unele cazuri, este complet contraindicată.

Supozitoare antivirale Genferon pentru copii

Supozitoare Genferon este un medicament de farmacie care stimulează sistemul imunitar. Medicamentul este utilizat pentru focarele de infecții virale respiratorii acute, gripă și răceli.

Utilizarea uleiului de eucalipt pentru tratamentul rinitei și sinuzitei

Mulți oameni folosesc remedii obișnuite pentru răceală care ameliorează simptomele fără a aborda cauza. Uleiul de eucalipt pentru răceala obișnuită acționează mai în profunzime, aducând mult mai puțin rău organismului decât drogurile.

Copilul are o temperatură scăzută - care sunt motivele și ce să facă?

Temperatură scăzută la copiiPărinții îngrijitori sunt întotdeauna atenți la starea copiilor lor. Ei recunosc cu ușurință semnele de febră, deoarece sunt mai predispuși să o întâmpine.

Ribavirină

CompoziţieSubstanța activă a medicamentului este ribavirina. Comprimatele mai conțin: MCC, hidrogen fosfat de calciu dihidrat, talc, amidon de porumb și stearat de magneziu.Formular de eliberareMedicamentul este disponibil sub formă de capsule, tablete și substanță sub formă de pulbere.